Некачествено боядисват автобусните спирки във Варна. Това се посочва в публикация

...
Некачествено боядисват автобусните спирки във Варна. Това се посочва в публикация
Коментари Харесай

Отбиване на номера: Ето как боядисват автобусните спирки във Варна СНИМКИ

Некачествено боядисват автобусните спирки във Варна. Това се показва в обява на Дмитрий Галихин в обществената мрежа Фейсбук.

" В момента в града боядисват спирките. Но както постоянно - без никакъв смисъл, следващото асимилиране и отблъскване на номера. Ето да вземем за пример спирката на Козирката. Боядисано на инцидентен принцип, за доклад, с цел да се вижда багра. Телена четка? Шкурка за култивиране на повърхнина преди боядисане? Не! ", написа мъжът.

Според него Община Варна не реализира надзор върху активността на чиновниците, които са се заели с боядисването на спирките.

" Подадох следващ ненужен сигнал да общината ", отбелязва той.

Дмитрий Галихин, който почиства и ремонтира публичните места във Варна безплатно, прикрепи фотоси към поста си, на които се вижда по какъв начин е боядисана една от спирките в града.

" Е, те тези, които боядисват, имат началник. Той е виновен да се свърши работата качествено. За санкциониране е този, който не управлява какво и по какъв начин се прави. Не се научиха да работят качествено и дейно! ", написа Вернока Л. в секцията за мнения.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР